Έμπρακτη αναγνώριση για τον αγώνα των αστυνομικών στον Έβρο ζητά με επιστολή του ο βουλευτής Έβρου Α.Δημοσχακης

Επιστολή της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης διαβιβάζει με την στήριξή του ο βουλευτής Έβρου και επίτιμος Αρχηγός ΕΛΑΣ Α. Δημοσχακης καθώς όπως τονίζει οι αστυνομικοί αγωνίστηκαν άξια τόσο στο μεταναστευτικό όσο και στο υγειονομικό κομμάτι που ακολούθησε μετέπειτα.

Όλη η επιστολή που έχει παραλήπτες τους Αρμόδιους υπουργούς του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ:

Αξιότιμοι Κύριοι Υπουργοί,

Αξιότιμε Αρχηγέ της Ελληνικής Αστυνομίας,

Σας διαβιβάζω συνημμένα για ενημέρωση και τυχόν δικές σας ενέργειες λόγω αρμοδιότητάς, την επιστολή της Συνδικαλιστικής Ένωσης των Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξ/πολης με την οποία ζητούν την έμπρακτη αναγνώριση, μέσα από την οικονομική ενίσχυση της προσφοράς τους στο πλαίσιο δύο μεγάλων πρόσφατων κρίσεων.

Τα άξια στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, κατάφεραν με γενναιότητα να αναχαιτίσουν την ιδιότυπη πολιορκία που δέχθηκε η χώρα στη συνοριογραμμή του Έβρου από τη γειτονική χώρα, με κινητήρια δύναμη την φιλοτιμία και την φιλοπατρία τους.

Μέσα στην υγειονομική κρίση , βρίσκονται και πάλι στην πρώτη γραμμή για την τήρηση των απαγορευτικών μέτρων κυκλοφορίας για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας και της διασφάλισης της ασφάλειας στους πολίτες.

Εκτιμάται ότι θα προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να αναγνωρισθεί η αυτοθυσία και η γενναιότητα των άξιων στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι βρίσκονται αταλάντευτα στη διάθεση της Πολιτείας και των πολιτών, διασφαλίζοντας την δημόσια τάξη και ασφάλεια!

Πηγή:www.e-evros.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s